Nyheter og meldinger fra Trollhaugen barnehage
Forsinkelser på barnehagens nybygg PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
søndag 07. februar 2010 18:41
Vi bygger sansehus og tre nye avdelinger, men disse blir dessverre noe forsinket. Vi satser på at vi får åpnet dette flott bygget i august 2010.

Dere kan se og lese litt mer om dette prosjektet dersom dere går inn på lenkene under "Nybygg" i hovedmenyen.

Vi gleder oss 
 
Pilotprosjektet "Kultursekk for barnehage" PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
søndag 07. februar 2010 18:34
Innen tre år skal alle barnehagebarn i fylket få kultursekktilbud- slik over 30.000 skoleelever får i dag. I Rammeplanen vektlegges det at barnehagen må gi barn mulighet til å oppleve kunst og kultur, og til selv å uttrykke seg estetisk.

Med tanke på dette føler vi oss veldig heldig som var blant de utvalgte barnehagene som får delta på dette pilotprosjektet. Barna får tilbud om to profesjonelle kunsttilbud, samt to verksted som gjennomføres i samarbeid med kulturskolen. Det vil være alderstilpasset 1-3 år og 3-5 år. Første runde starter opp i uke 7.
 
Barnehagen stengt PDF Skriv ut E-post
tirsdag 12. mai 2009 11:27
Politisk streik 19. mai fra kl 12.00

2. juni tar Stortinget avgjørelsen som kan svekke kvaliteten på tilbudet til ditt barn.

Nå står den fremtidige kvaliteten for barn og ansatte i norske barnehager på spill.

Tirsdag 19. mai vil det derfor bli arrangert politisk aksjon.

Alle private barnehager oppfordres til å stenge barnehagen fra klokken 12.00 og ut dagen - som en protest mot regjeringens forslag til nye rammebetingelser.

Det handler om fremtiden til barn i barnehager!

 
Hjemmesiden PDF Skriv ut E-post
Skrevet av administrator   
torsdag 02. april 2009 14:02

Da kan vi opplyse om at personalet har blitt kurset i bruken av hjemmesiden. Vi er nå klar for å komme i gang med dette. Til dere foreldre som har barn i barnehagen, vær vennlig å oppgi mail adressen deres til personalet slik at dere får tilgang til brukermenyen vår.

 
Ny hjemmeside PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
torsdag 08. januar 2009 00:00

Som du allerede har oppdaget har Trollhaugen barnehage nå fått seg egen hjemmeside på internett. Denne hjemmesiden er ment å være en informasjonskilde fra Trollhaugen barnehage til publikum, og da spesielt til foreldrene til alle de kjære barna som vi er så glade for å ha her i barnehagen.

Hjemmesiden er ment å være et verktøy i kommunikasjonen mellom foreldre og barnehagen. Alle som ønsker å ta kontakt med barnehagens personale direkte fra hjemmesiden kan gjøre dette ved å lete opp ønsket kontaktinformasjon under lenken "Kontakt oss" i hovedmenyen til venstre på siden. Her fyller man ut kontaktskjemaet som ligger under den eller de dere ønsker å kontakte, og trykker "Send" når dere er ferdig. Ønsker man i stedet å sende e-post på "normal" måte vil man også finne e-post adressene til alle barnehagens ansatte her.

I hovedmenyen til venstre på siden er det også en lenke som heter "Ris og ros". Her kan den som har noe på hjertet gi Trollhaugen barnehage ris og/eller ros angående denne hjemmesiden eller ting som angår barnehagen og dens personale direkte. Dette kan gjøres anonymt om man ønsker dette.

I tillegg vil alle foreldre vil få sin egen passordbeskyttet brukerkonto hvor barnehagen for eksempel kan publisere bilder og annen sensitiv informasjon som ikke skal være tilgjenglig for allmennheten.

Denne hjemmesiden er også ny for barnehagens personale, og vi ber om forståelse for at vi trenger litt tid på å finne ut av hvordan vi drifter, bruker og vedlikeholder denne siden. Foreldrekontoer er derfor foreløpig ikke opprettet enda. Dere vil få beskjed når disse er opprettet.

 
Flere artikler …
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

Side 5 av 6

Åpningstider

Barnehagen er åpen fra
kl 07:00 til kl 17:00
mandag - fredag
hele året* 

Kalender

<<  Mai 2018  >>
 M  T  O  T  F  L  S 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Kommende begivenheter

No current events.

Skrikeboksa

Siste beskjed: 2 r, 8 mneder siden
  • lena : Ebarnehage er nå oppe og går og det er der informasjon vil bli lagt. Ikke fått informasjon om innlogging til ebarnehage? kontakt oss.
  • ingunn : 4/1: Godt nytt år alle sammen!
  • ingunn : 30/11 info på blå!
  • ingunn : VIKTIG!!!! på BLÅ!
  • linda : Info på oransje oppslagstavle
  • ingunn : info på blå 23.11
  • vivian : 19/11: info på oppslagstavla på rød
  • ingunn : Info på blå igjen!!
  • ingunn : info på blå!
  • linda : Månedsskriv oransje er lagt ut

Bare registrerte brukere kan skrive